bootstrap templates
Mobirise

Drs. Sabrina Theijn (GZ-psycholoog)

Na mijn opleiding orthopedagogiek aan de Universiteit Leiden (1995) en vervolgens de opleiding tot GZ-psycholoog en orthopedagoog-generalist, heb ik op een aantal werkplekken veel ervaring op kunnen doen. Ik heb binnen de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking gewerkt, binnen de volwassenpsychiatrie en de kinder- en jeugdpsychiatrie. Ik heb dit alles met heel veel plezier gedaan, maar toch bleef ik dromen van een eigen praktijk.

In 2013 kreeg ik de mogelijkheid om Praktijk Pluspunt over te nemen. Deze kans heb ik met beide handen aangegrepen en hier heb ik nooit spijt van gehad. Binnen de praktijk houd ik mij vooral bezig met onderzoek, behandeling en begeleiding van kinderen en jongeren, die op enigerlei wijze vast (dreigen te) lopen in hun ontwikkeling. Daarbij hoort vanzelfsprekend ook de begeleiding van hun ouders.

Ik heb ruime ervaring met onderzoek en behandeling van kinderen met gedrags en/of emotionele problematiek (zoals ADHD, autisme, angsten, psychosomatische problemen, depressie, selectief mutisme). Verder heb ik veel ervaring in het afnemen van onderzoek bij hoogbegaafde kinderen alsook bij minder begaafde kinderen.

Ik ben aangesloten bij diverse beroepsverenigingen die van belang zijn voor de uitoefening van mijn beroep als GZ-psycholoog.

Adres

Dorpsstraat 79
2361 AX
Warmond

Contact

info@praktijkpluspunt.nl